Jump to content
Totul despre diete
  • Sign in to follow this  

    Alegere alternativa - Tocanita de legume

       (0 reviews)

    Admin
    • Masa: Pranz, Cina Ziua: 64
    • 300g legume de sezon
    • o ceapă
    • 120g orez
    • o linguriță de ulei
    • sare, piper si alte mirodenii

    Se prepară o tocană din 300 g de legume de sezon. Se spală şi se curăţă legumele, se taie în bucăţi mici şi se sotează împreună cu ceapa tocată într-o linguriţă de ulei. Se adaugă apă călduţă şi se fierbe înăbuşit. Cât sunt încă tari, se adaugă sare, piper negru şi alte mirodenii, după gust. Separat, se fierb 120 g orez şi se adaugă în amestecul de legume. Se serveşte cu o felie de pâine la prânz şi fără pâine la cină.

    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest



×
×
  • Create New...