Jump to content
Totul despre diete
  • Sign in to follow this  

    Rizotto cu praz

       (0 reviews)

    Admin
    • Masa: Pranz Ziua: 31
    • 120 g orez
    • 1 praz mediu
    • 1 lingură pătrunjel tocat
    • sare, piper negru
    • 1 lingură ulei
    • 1 lingură mazăre (opţional)
    • ingrediente pentru salată asortată

    Se taie prazul în felii subţiri şi se sotează. Se adaugă orezul spălat, sarea şi piperul negru şi suficientă apă pentru a dubla orezul în volum. Se amestecă bine, se acoperă cu un capac şi se fierbe la foc mic până se înmoaie orezul. Ornaţi cu pătrunjel tocat. Se poate adăuga şi o lingură de mazăre fiartă. Serviti cu o felie de paine si salata asortata.

    Puteţi înlocui o treime din orez cu linte galbenă şi prazul cu o cantitate adecvată de broccoli (buchete întregi).

    Reţetă de salată de roşii: se taie 4 roşii în felii potrivite, se aşează într-un castron puţin adânc apoi se adaugă ceapă felii, pătrunjel tocat, un vârf de cuţit de oregano, puţină sare şi piper negru. Se condimentează cu o lingură de ulei şi puţin oţet.

    Edited by Admin

    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest



×
×
  • Create New...