Jump to content
Totul despre diete
  • Sign in to follow this  

    Cotlete de porc cu sos de ceapa

       (0 reviews)

    Admin
    • Masa: Pranz Ziua: 46
    • 3 cotlete din carne slabă de porc
    • 2 cepe mari
    • sare, piper negru
    • frunză de dafin şi ghimbir
    • 1 lingură pătrunjel tocat
    • 200 ml de supă
    • 1 lingură muştar
    • 1 lingură ulei
    • Ingrediente pentru o salată de varză acră sau varză proaspătă

    Se spală cotletele de porc şi se usucă cu şerveţele de hârtie. Se încinge o lingură de ulei într-o tigaie şi se sotează cotletele de porc pe ambele părţi până când se rumenesc; se scot din tigaie. Se fierb înăbuşit ceapa tocată, ghimbirul şi frunza de dafin în sosul rămas în tigaie. Se adaugă supa, se aşează cotletele în sosul de ceapă şi se mai fierbe încă 15 minute. Se condimentează cu sare, piper negru, muştar şi pătrunjel. Se serveşte cu salată de varză acră sau de varză proaspătă şi o felie de pâine.

    Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat de supă. Cotletele de porc se pot înlocui cu carne de pui sau curcan.

    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest



×
×
  • Create New...