Jump to content
Totul despre diete
  • Sign in to follow this  

    Escalop de curcan cu morcovi

       (0 reviews)

    Admin
    • Masa: Pranz Ziua: 59
    • 3 felii carne de curcan
    • 3 morcovi
    • 2 căţei de usturoi
    • 500 g sfeclă mangold
    • sare, piper negru
    • 1 lingură ulei de măsline
    • 1 linguriţă zeamă de lămâie
    • ingrediente pentru salată

    Se curăţă şi se taie mărunt usturoiul sau se zdrobeşte. Se sotează escalopurile într-o tigaie de teflon. Se adaugă puţină apă şi se fierb înăbuşit până când se înmoaie. Când sunt gata, se acoperă cu capacul (se păstrează un escalop pentru cină). într-o altă tigaie, se sotează morcovul şi codiţele de sfeclă, după câteva minute se adaugă frunzele de sfeclă şi usturoiul. Mai lăsaţi-le să fiarbă câteva minute. Se asezonează legumele cu sare, piper negru şi zeamă de lămâie. Se serveşte cu o felie de pâine şi o salată verde, deasupra căreia aţi ras un morcov.
    Se condimentează carnea de curcan cu sare şi piper negru, se unge cu ulei de măsline pe ambele părţi. Se spală sfecla, se rup frunzele şi se taie codiţele. Se taie morcovii felii.

    Se beau 300 ml de supă simplă.

    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest



×
×
  • Create New...