Jump to content
Totul despre diete
  • Sign in to follow this  

    Kebab de pui

       (0 reviews)

    Admin
    • Masa: Pranz Ziua: 21
    • 250 g piept de pui (sau curcan)
    • 100 ml de apă
    • 300 g de dovlecei
    • o ceapă
    • o lingură de ulei
    • o lingură de oţet
    • sare
    • ingrediente pentru salată

    Se pun 250 g piept de pui (sau curcan) tăiat în fâşii mici într-o tigaie de teflon, adăugaţi 100 ml de apă, se acoperă cu un capac şi se fierb înăbuşit. După ce apa a scăzut, se sotează carnea pe toate părţile. (Se poate pune şi pe grătar).

    Se taie fin 300 g de dovlecei şi se opăresc în puţină apă (5 minute). Se taie fin o ceapă şi se amestecă cu dovleceii. Se prepară sosul pentru salată folosind o lingură de ulei, o lingură de oţet şi sare după gust. Se serveşte cu o felie de pâine.
    Puteţi mânca cu orice alt tip de salată asortată sau cu ajvar.

    In plus, beţi 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat - sau folosiţi supa păstrată în frigider.

    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest



×
×
  • Create New...