Jump to content
Totul despre diete
  • Pastrav cu salata

       (2 reviews)

    Admin
    • Masa: Pranz Ziua: 88
    • 2 păstrăvi proaspeţi curăţaţi;
    • sare;
    • piper alb
    • 1 lămâie
    • 1 fir busuioc
    • 1 linguriţă ulei de măsline

     

    Ingrediente pentru o salată revigorantă:

    • 2 roşii
    • 1 castravete
    • 1 ceapă mică
    • 1 legătură de fenicul
    • sare, piper negru
    • 1 linguriţă ulei de măsline
    • oţet
    • condimente de salată

    Se spală păstrăvul, se usucă cu prosoape de hârtie (se păstrează un peşte pentru cină).
    Se umple peştele cu frunze şi codiţe de busuioc şi felii de lămâie. Se unge cu ulei de
    măsline, se condimentează cu piper alb şi sare. Se încinge o lingură de ulei într-o tigaie
    mare şi se sotează peştele pe ambele părţi. Se fierbe înăbuşit la foc potrivit; se adaugă
    apă fierbinte dacă este cazul. Se pun legumele curăţate, spălate şi tăiate într-un castron.
    Se taie feniculul mărunt, se amestecă cu ulei, oţet, sare şi piper negru; adăugaţi sosul la
    legume. Se serveşte păstrăvul cu o felie de pâine şi cu salată proaspătă.
    Se beau 300 ml de supă simplă

     

     

    Edited by Admin



    User Feedback

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest

    amir

       1 of 1 member found this review helpful 1 / 1 member

    ?

    Share this review


    Link to review
    Guest

      

    B|

    Share this review


    Link to review



×
×
  • Create New...