Jump to content
Totul despre diete
  • Sign in to follow this  

    Paste cu sos dulce-acrisor

       (0 reviews)

    Admin
    • Masa: Pranz Ziua: 56
    • 120 g paste (cochilii sau melcişori)
    • 4 roşii
    • 1 ceapă mică
    • 1 lingură oţet
    • 1 lingură ulei de măsline
    • 1 linguriţă zahăr
    • 1 fir busuioc
    • sare, piper negru

    Se decojesc şi se sotează roşiile într-un strat de ceapă prăjită şi se scurg cu o sită sau se pasează într-un blender pentru a se obţine un sos gros. Se condimentează cu sare şi piper, se adaugă restul ingredientelor. Va fi suficient sos pentru 2 mese. Se păstrează la frigider într-un recipient bine închis.
    Se toarnă sosul peste pastele fierte.

    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest



×
×
  • Create New...