Alegere alternativa – ziua 14

Cele mai vizualizate

  • o ceapă mică;
  • trei mâini de ciuperci tăiate felii;
  • 2 căţei de usturoi;
  • o lingură de ulei;
  • sare şi piper negru;
  • pătrunjel;
  • 2 linguri de hrişcă;

Dacă vă plac ciupercile, încercaţi această reţetă. Prăjeşte o ceapă mică tăiată mărunt într-o lingură de ulei, adaugă trei mâini de ciuperci tăiate felii, 2 căţei de usturoi şi puţină apă.

Când apa începe să fiarbă, se adaugă sare şi piper negru şi se presară pătrunjel tocat din belşug. Mai poți adăuga 2 linguri de hrişcă fiartă sau arpacaş. Se serveşte cu o felie de pâine.

Pentru cină, jumătate din porţia de la prânz, dar fără pâine.

Articolul precedentMic dejun – ziua 15
Articolul următorCina – ziua 14

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate