Alegere alternativa – ziua 18

Cele mai vizualizate

Varză călită

  • 500g varză proaspătă;
  • 5 cartofi;
  • o ceapă;
  • sos de roşii;
  • puţin zahăr;
  • o lingură de ulei;
  • chimen măcinat;

Taie mărunt 500g varză proaspătă. Se încinge puţin zahăr într-o lingură de ulei până se rumeneşte, apoi se adaugă ceapa tăiată mărunt. Se prăjeşte puţin şi se adaugă varza.

Adaugă apă şi lasă la fiert tigaia acoperită. După ce varza se înmoaie, se adaugă sos de roşii şi chimen măcinat şi se mai lasă câteva minute pe foc. Se serveşte cu cartofi fierţi (3 la prânz şi 2 la cină)

Articolul precedentMic dejun – ziua 19
Articolul următorCina – ziua 18

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Angina pectorala: simptome, factori de risc, tratament

Durerea toracică este una dintre cele mai frecvente afecțiuni cauzate de reducerea fluxului sanguin la nivelul inimii. Aceasta este cunoscută sub numele de angină...

7 Posibili ”vinovați” de îngrășarea după dietă

După ce ai găsit dieta de slăbit care ți se potrivește, urmează dezamăgirea... Deși ți-a ușurat drumul pentru atingerea obiectivelor, constați cât de greu...

Articole recomandate