Alegere alternativa – ziua 35

Cele mai vizualizate

  • 120 g orz;
  • pătrunjel tocat;
  • cimbru;
  • ceapă tăiată julien;
  • usturoi;
  • o roșie;
  • un castravete;
  • un ardei;

Se prepară o salată de orz. Fierbe 120 g orz şi se lasă-l la răcit. Se adaugă pătrunjel tocat, cimbru de vară, ceapă tăiată julien, usturoi şi eventual o roşie, un castravete şi un ardei.

Condimentează salată după gust. Sau, conform aceleiaşi proceduri, se poate prepara o salată cu orez. În plus, se serveşte cu o felie de pâine la prânz şi fără pâine la cină.

Articolul precedentMic dejun – ziua 36
Articolul următorCina – ziua 35

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Zincul în alimentația sănătoasă – 5 Beneficii neașteptate

Beneficiile zincului sunt multe și unele neștiute. Vorbim despre unul dintre microelementele fundamentale pentru funcționarea corectă a organelor, aparatelor și sistemelor. Statistic vorbind, printre cele...

Se apropie sezonul roșiilor! 9 Motive să le incluzi în alimentație

Descoperă care sunt proprietățile roșiilor! Se apropie sezonul lor! De acum încolo, ai liber la cât mai multe rețete nutritive, colorate, diversificate! Conceptul de alimentație...

Articole recomandate