Alegere alternativa – ziua 35

Cele mai vizualizate

  • 120 g orz;
  • pătrunjel tocat;
  • cimbru;
  • ceapă tăiată julien;
  • usturoi;
  • o roșie;
  • un castravete;
  • un ardei;

Se prepară o salată de orz. Fierbe 120 g orz şi se lasă-l la răcit. Se adaugă pătrunjel tocat, cimbru de vară, ceapă tăiată julien, usturoi şi eventual o roşie, un castravete şi un ardei.

Condimentează salată după gust. Sau, conform aceleiaşi proceduri, se poate prepara o salată cu orez. În plus, se serveşte cu o felie de pâine la prânz şi fără pâine la cină.

Articolul precedentMic dejun – ziua 36
Articolul următorCina – ziua 35

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate