Cina – ziua 68

Cele mai vizualizate

  • o porţie de mei păstrat de la prânz;
  • o salată proaspăt preparată.

În ziua 68 (ziua amidonoaselor) a dietei Rina, se poate consuma la cină o porţie de mei păstrat de la prânz şi o salată proaspăt preparată.

INFORMATII UTILE

Condimentele şi ierburile aromate dau un plus de savoare mâncărurilor dumneavoastră. Cu o combinaţie inspirată de condimente, puteţi crea o armonie fascinantă de arome, în timp ce o combinaţie greşită a condimentelor sau folosirea acestora în exces poate avea rezultate dezastruoase.

Prin urmare, pentru a vă familiariza cu condimentele, încercaţi-le în cantităţi mici şi veţi ajunge să cunoaşteţi aromele acestora. încercaţi şi condimente exotice. Condimentele şi ierburile aromate au un conţinut redus de calorii; cele proaspete sunt bogate în vitamine şi substanţe minerale.

În procesul de elaborare a meniurilor din cadrul regimului, am încercat să punem în valoare şi feluri de mâncare valoroase din tradiţia culinară a străbunicilor noştri. Puteţi să vă lăsaţi conduşi de curiozitate şl să împrumutaţi idei din diferite culturi.

De exemplu, bucătăria Ayur-Vedic oferă o diversitate vastă de feluri de mâncare pentru ziua de amldonuri; de asemenea, vă puteţi inspira din regimul macrobiotic, vegetarian sau naturist.

Încercaţi diferite condimente, ierburi aromate, legume, crupe, cereale, etc. Până acum aţi învăţat principiile de combinare a alimentelor atât de bine încât puteţi începe să experimentaţi şi să faceţi combinaţii nelimitate.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate