Cina – ziua 68

Cele mai vizualizate

  • o porţie de mei păstrat de la prânz;
  • o salată proaspăt preparată.

În ziua 68 (ziua amidonoaselor) a dietei Rina, se poate consuma la cină o porţie de mei păstrat de la prânz şi o salată proaspăt preparată.

INFORMATII UTILE

Condimentele şi ierburile aromate dau un plus de savoare mâncărurilor dumneavoastră. Cu o combinaţie inspirată de condimente, puteţi crea o armonie fascinantă de arome, în timp ce o combinaţie greşită a condimentelor sau folosirea acestora în exces poate avea rezultate dezastruoase.

Prin urmare, pentru a vă familiariza cu condimentele, încercaţi-le în cantităţi mici şi veţi ajunge să cunoaşteţi aromele acestora. încercaţi şi condimente exotice. Condimentele şi ierburile aromate au un conţinut redus de calorii; cele proaspete sunt bogate în vitamine şi substanţe minerale.

În procesul de elaborare a meniurilor din cadrul regimului, am încercat să punem în valoare şi feluri de mâncare valoroase din tradiţia culinară a străbunicilor noştri. Puteţi să vă lăsaţi conduşi de curiozitate şl să împrumutaţi idei din diferite culturi.

De exemplu, bucătăria Ayur-Vedic oferă o diversitate vastă de feluri de mâncare pentru ziua de amldonuri; de asemenea, vă puteţi inspira din regimul macrobiotic, vegetarian sau naturist.

Încercaţi diferite condimente, ierburi aromate, legume, crupe, cereale, etc. Până acum aţi învăţat principiile de combinare a alimentelor atât de bine încât puteţi începe să experimentaţi şi să faceţi combinaţii nelimitate.

Articolul precedentAlegere alternativa – ziua 68
Articolul următorPranz – ziua 68

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Publicitate

Articole recomandate

Articole recomandate