Pranz – ziua 10

Cele mai vizualizate

Supă cu conopidă

  • 1 conopidă mică;
  • 3 cartofi;
  • 1 ceapă mică;
  • 1 lingură de ulei;
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat;
  • 1 mână de orez;
  • 1 litru de apă sau supă;
  • sare, piper negru;
  • chimen;
  • nucşoară;

În apa care fierbe se adaugă puţină sare, conopida şi cartofii tăiaţi cuburi. Se lasă la fiert 10 minute. Se prăjesc ceapa, chimenul şi orezul într-o lingură de ulei, după care se adaugă totul în supă şi se lasă la fiert încă 10 minute.

Pentru un plus de gust, se adaugă nucşoară, piper negru şi pătrunjel. Se condimentează cu sare după gust. Pentru un plus de savoare, se poate folosi supă preparată în prealabil. Se serveşte cu o felie de pâine.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate