Pranz – ziua 14

Cele mai vizualizate

Musaca de cartofi

  • 6 cartofi;
  • 3 roşii sau în sos;
  • 1 cană linte (galbenă);
  • 1 morcov;
  • 100 ml supă;
  • sare, piper negru;
  • 1 lingură pătrunjel tocat;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • ingrediente salată.


Roşiile se vor coace întregi. După ce s-au răcit se decojesc şi se taie felii. Între timp, se fierbe lintea.

Într-un vas potrivit de iena, se aşează alternativ straturile de cartofi tăiaţi felii, linte galbenă şi morcov ras. Roşiile felii se adaugă la sfârşit. Se toarnă deasupra supă fierbinte. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se coace 30 minute în cuptorul incins la 200°C.

Când este gata, se ornează cu pătrunjel tocat. Acest fel de mâncare se serveşte cu salată verde şi o felie de pâine, dacă doriţi.

Lintea poate fi înlocuită cu fasole.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate