Pranz – ziua 18

Cele mai vizualizate

Fasole verde cu cartofi

  • 300 g fasole verde;
  • 2 cartofi;
  • 1 ceapă;
  • 1 lingură ulei;
  • 2 căţei de usturoi;
  • 1 lingură boia de ardei;
  • maghiran;
  • sare, piper negru;
  • 1 lingură pătrunjel tocat;
  • 400 ml apă;


Sotează ceapa tocată în ulei, adaugă boiaua şi 400 ml de apă călduţă. Când începe să fiarbă se adaugă fasolea, usturoiul zdrobit, maghiranul şi piperul negru. Se lasă la foc mic până se înmoaie fasolea.

Cand este gata se presară pătrunjel tocat şi se serveşte. Se taie cartofii în bucăţi mari şi se fierb în apă cu sare. Se servesc cu fasolea verde. Mâncaţi şi o felie de pâine. Dacă vă mai este foame, preparaţi şi o salată.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate