Pranz – ziua 22

Cele mai vizualizate

Ardei umpluţi

  • 4 ardei roşii graşi potriviţi;
  • 3 cartofi;
  • 1 ceapă mică;
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat;
  • 1 linguriţă tarhon tocat;
  • 1 lingură sos de roşii » sare, piper negru;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 200 ml supă;
  • 1 lingură de legume uscate pentru supă;
  • ingrediente pentru o salată asortată.

Curăţă şi spală ardeii graşi. Cartofii se decojesc, se taie cuburi şi se fierb. Pasează cartofii fierţi şi adaugă ceapa uşor rumenită, pătrunjelul, tarhonul, sosul de roşii şi piperul negru. Se umplu ardeii cu acest amestec. Aşează într-o cratiţă mică, presară legumele uscate pentru supă şi toarnă supa peste ardeii umpluţi.

Se aduce la punctul de fierbere şi se fierbe înăbuşit până se înmoaie (aproximativ 25 minute).


Ardeii umpluţi şi cartofii merg bine cu salată asortată. Se serveşte cu o felie de pâine.
Ardeii se pot umple cu orez şi legume fierte sau cu linte şi cartofi fierţi.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate