Pranz – ziua 26

Cele mai vizualizate

Gulaș de cartofi

  • 4 cartofi;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 ardei gras (roşu sau verde);
  • 1 ceapă mică;
  • 1 linguriţă boia de ardei;
  • 1 căţel de usturoi;
  • sare, piper negru;
  • frunză de dafin;
  • maghiran şi pătrunjel tocat pentru ornare;
  • castraveciori muraţi.


Prăjește ceapa tocată şi ardeiul gras tăiat cuburi într-o lingură de ulei. Adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, boia, usturoiul, frunza de dafin şi piperul negru. Turnaţi apă călduţă cât să acopere cartofii.

În timpul fierberii nu se mai adaugă apă, dar se amestecă în mod constant. Se fierbe înăbuşit aproximativ jumătate de oră. Se presară pătrunjel şi maghiran. Serviţi cu o felie de pâine şi castraveciori muraţi.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate