Pranz – ziua 26

Cele mai vizualizate

Cum poate ajuta consumul de nucifere la slăbire?

Sunt indicate ori nu migdalele, nucile caju, arahidele, fisticul și alte fructe nucifere pentru slăbit? Un adevărat mister la prima vedere, nu-i așa? În primul rând,...

Gulaș de cartofi

  • 4 cartofi;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 ardei gras (roşu sau verde);
  • 1 ceapă mică;
  • 1 linguriţă boia de ardei;
  • 1 căţel de usturoi;
  • sare, piper negru;
  • frunză de dafin;
  • maghiran şi pătrunjel tocat pentru ornare;
  • castraveciori muraţi.


Prăjește ceapa tocată şi ardeiul gras tăiat cuburi într-o lingură de ulei. Adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, boia, usturoiul, frunza de dafin şi piperul negru. Turnaţi apă călduţă cât să acopere cartofii.

În timpul fierberii nu se mai adaugă apă, dar se amestecă în mod constant. Se fierbe înăbuşit aproximativ jumătate de oră. Se presară pătrunjel şi maghiran. Serviţi cu o felie de pâine şi castraveciori muraţi.

Articolul precedentCina – ziua 26
Articolul următorMic dejun – ziua 26

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Pentru o sanatate de fier, adopta dieta mediteraneana! 4 Dintre beneficiile stiintifice

Beneficiile dietei mediteraneene, recunoscute la nivel mondial, claseaza regimul in topul celor mai eficiente programe alimentare. Beneficiile dietei mediteraneene: sanatate, silueta, ambient, societate Vorbim despre un...

Articole recomandate