Pranz – ziua 47

Cele mai vizualizate

Orez cu ierburi aromatice

  • 120g orez;
  • 2 linguri pătrunjel tocat;
  • 2 linguri tarhon tocat;
  • 2 linguri fenicul tăiat mărunt;
  • sare, piper negru;
  • câteva fire de şofran;
  • o mână de germeni.

Fierbe orezul împreună cu şofranul. După ce a fiert, se mai lasă în cratiţă câteva minute pentru a se umfla.

Adaugă pătrunjel şi tarhon în orezul fierbinte şi se condimentează cu sare şi piper negru. Se presară fenicul şi germeni.

Se serveşte cu un castron mare de salată verde şi o felie de pâine.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate