Pranz – ziua 51

Cele mai vizualizate

Salată de cartofi

  • 8 cartofi;
  • 1 ceapă mică;
  • 1 lingură ulei;
  • pătrunjel tocat;
  • sare;
  • ingrediente pentru salată.


Se decojesc şi se taie în felii subţiri cartofii fierţi și apoi se sotează ceapa în ulei. Când s-a rumenit, se adaugă cartofii, se condimentează cu sare după gust şi se rumenesc. La final, se presară pătrunjel tocat. Preparaţi o salată verde.

Sau puteţi alege să mâncaţi o salată din frunze de păpădie ( in acest caz se ia un cartof fiert şi se adaugă la salată). Salata se asezonează cu seminţe de dovleac.

Articolul precedentCina – ziua 51
Articolul următorMic dejun – ziua 51

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate