Pranz – ziua 51

Cele mai vizualizate

Cum poate ajuta consumul de nucifere la slăbire?

Sunt indicate ori nu migdalele, nucile caju, arahidele, fisticul și alte fructe nucifere pentru slăbit? Un adevărat mister la prima vedere, nu-i așa? În primul rând,...

Salată de cartofi

  • 8 cartofi;
  • 1 ceapă mică;
  • 1 lingură ulei;
  • pătrunjel tocat;
  • sare;
  • ingrediente pentru salată.


Se decojesc şi se taie în felii subţiri cartofii fierţi și apoi se sotează ceapa în ulei. Când s-a rumenit, se adaugă cartofii, se condimentează cu sare după gust şi se rumenesc. La final, se presară pătrunjel tocat. Preparaţi o salată verde.

Sau puteţi alege să mâncaţi o salată din frunze de păpădie ( in acest caz se ia un cartof fiert şi se adaugă la salată). Salata se asezonează cu seminţe de dovleac.

Articolul precedentCina – ziua 51
Articolul următorMic dejun – ziua 51

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Faci mișcare? Ce e bine să mănânci și să bei după un antrenament la sală?

Ce consumi după antrenament poate facilita atingerea obiectivelor și ajuta la recuperarea organismului după efort. Indiferent dacă scopul este să construiești masă musculară, să pierzi...

8 Motive să consumi piersici: De ce sa le introduci în dietă?

Beneficiile piersicilor în dietă sunt vizibile atât din perspectiva sănătății, cât și a siluetei. Piersicile sunt privite ca un fel de ”mană cerească” pentru cei...

Articole recomandate