Pranz – ziua 51

Cele mai vizualizate

Salată de cartofi

  • 8 cartofi;
  • 1 ceapă mică;
  • 1 lingură ulei;
  • pătrunjel tocat;
  • sare;
  • ingrediente pentru salată.


Se decojesc şi se taie în felii subţiri cartofii fierţi și apoi se sotează ceapa în ulei. Când s-a rumenit, se adaugă cartofii, se condimentează cu sare după gust şi se rumenesc. La final, se presară pătrunjel tocat. Preparaţi o salată verde.

Sau puteţi alege să mâncaţi o salată din frunze de păpădie ( in acest caz se ia un cartof fiert şi se adaugă la salată). Salata se asezonează cu seminţe de dovleac.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate