Pranz – ziua 55

Cele mai vizualizate

Musaca cu soia

  • 200 g fulgi de soia;
  • 3 dovlecei mici;
  • 1 ceapă;
  • 1 lingură ulei;
  • 200g ciuperci;
  • 1 căţel de usturoi;
  • 1 lingură pătrunjel tocat;
  • sare, piper negru;
  • ingrediente pentru o salată verde.


Înmoaie 15 minute fulgii de soia în apă călduţă şi se scurg. Sotează o ceapă şi ciupercile tăiate mărunt în ulei, se condimentează cu sare şi piper, se adaugă fulgii şi se amestecă.

Taie felii dovleceii și într-un vas de iena se aşează în straturi dovleceii şi amestecul de fulgi de soia. Se termină cu felii de dovlecei şi puţin amestec de fulgi de soia. Presară usturoiul zdrobit şi pătrunjelul tocat.

Adaugă suficientă apă pentru a acoperi amestecul şi se coace în cuptor la 180°C până când apa scade fără ca amestecul să se întărească. Se serveşte cu o felie de pâine şi salată verde.

Articolul precedentCina – ziua 55
Articolul următorMic dejun – ziua 55

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

8 Alimente alcaline de introdus imediat în meniu

Pentru a combate riscurile de aciditate și simptomele asociate, organismul are nevoie de alimente alcaline. De fapt ele ar trebui incluse în majoritatea meselor,...

5 Tipuri de nutrienți pentru activarea sistemului imunitar

Se tot vorbește despre cât de mult influențează ceea ce mâncăm sănătatea. Totul depinde de substanțele nutritive conținute. Dar care sunt cei mai indicați...

Articole recomandate