Pranz – ziua 60

Cele mai vizualizate

Salată de cartofi

  • 8 cartofi;
  • 2 linguri ulei de seminţe de dovleac(sau orice alt tip, la alegere);
  • 1 ceapă;
  • sare, piper negru;
  • oţet de cidru;
  • apă;
  • 1 lingură tarhon tăiat mărunt;
  • 100 g frunze salată verde.


Se spală şi se fierb cartofii în coajă în apă cu sare. După ce s-au fiert, se taie felii (5 la prânz şi 3 la cină). Adaugă o ceapă tăiată mărunt și condimentează cu sare, piper negru, ulei şi oţet.

Poți adauga puţină apă şi amestecă cu tarhonul. Se presară peste salată frunze de salată verde. Se serveşte cu o felie de pâine.

Articolul precedentCina – ziua 60
Articolul următorMic dejun – ziua 60

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Un măr pe zi ține medicul departe și ajută la slăbire – Ce beneficii au merele?

Mulți consideră merele un superaliment. Nimic greșit. Totul se datorează valorilor nutriționale și acțiunii desfășurate odată consumate. Concret, care sunt beneficiile merelor...

Articole recomandate