Pranz – ziua 72

Cele mai vizualizate

Tocăniță din cartofi

  • 6 cartofi;
  • 1 ceapă;
  • 2 căţei de usturoi;
  • 1 lingură ajvar sau pastă de roşii;
  • 1 linguriţă boia de ardei;
  • legume pentru supă;
  • cimbru – un vârf de cuţit;
  • 3 boabe piper negru;
  • 1 lingură pătrunjel şi tarhon tocat;
  • ingrediente pentru salată.


Pune cartofii tăiaţi cuburi, ceapa tocată, usturoiul, boia de ardei, ajvarul, legumele pentru supă şi câteva boabe de piper negru într-o cratiţă. Se pune apă cât să acopere toate ingredientele.

Trebuie să fierbă la foc mic până când cartofii se înmoaie. Presară pătrunjel şi tarhon tocat. Se serveşte cu o felie de pâine şi, opţional, o salată asortată.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate