Pranz – ziua 76

Cele mai vizualizate

Orez basmati cu migdale

  • 120 g orez basmati;
  • 1 lingură migdale tăiate fin;
  • 1 ardei roşu gras mic;
  • 1 linguri de mazăre;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat;
  • 1 linguriţă tarhon tocat;
  • sare, piper negru;
  • ingrediente pentru salată.

Preparaţi orezul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-a fiert, adăugaţi ardeiul gras, migdalele şi restul ingredientelor. Preparaţi, de asemenea, o salată gustoasă de crudităţi şi serviţi cu o felie de pâine. Orezul basmati este la fel de gustos simplu, servit doar cu o salată şi o felie de pâine.

Articolul precedentCina – ziua 76
Articolul următorMic dejun – ziua 76

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Publicitate

Articole recomandate

Articole recomandate