Pranz – ziua 76

Cele mai vizualizate

Orez basmati cu migdale

  • 120 g orez basmati;
  • 1 lingură migdale tăiate fin;
  • 1 ardei roşu gras mic;
  • 1 linguri de mazăre;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat;
  • 1 linguriţă tarhon tocat;
  • sare, piper negru;
  • ingrediente pentru salată.

Preparaţi orezul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-a fiert, adăugaţi ardeiul gras, migdalele şi restul ingredientelor. Preparaţi, de asemenea, o salată gustoasă de crudităţi şi serviţi cu o felie de pâine. Orezul basmati este la fel de gustos simplu, servit doar cu o salată şi o felie de pâine.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate