Pranz – ziua 80

Cele mai vizualizate

Supă cremă de legume

  • 300 g legume (morcovi, rădăcină de pătrunjel, fasole păstăi, broccoli, praz, mazăre, dovlecel, roşii etc), congelate sau proaspete;
  • 3 cartofi;
  • 1 ceapă;
  • 700 ml de supă;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 căţel de usturoi;
  • sare, piper negru;
  • pătrunjel tocat;
  • un vârf de cuţit busuioc.

Sotează ceapa tocată într-o lingură de ulei, adaugă legumele tocate, usturoiul tăiat mărunt şi cartofii cuburi. Se adaugă supa şi se fierbe 20 de minute la foc mic până când legumele se înmoaie. Pasează supa în blender. Condimentează cu sare, piper negru şi se presară pătrunjel şl busuioc după gust. Se serveşte cu o felie de pâine.

Alternativ, se poate servi supă de legume din comerţ.

Articolul precedentCina – ziua 80
Articolul următorMic dejun – ziua 80

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Zincul în alimentația sănătoasă – 5 Beneficii neașteptate

Beneficiile zincului sunt multe și unele neștiute. Vorbim despre unul dintre microelementele fundamentale pentru funcționarea corectă a organelor, aparatelor și sistemelor. Statistic vorbind, printre cele...

8 Alimente care par sănătoase, dar nu sunt deloc

De multe ori, alimentația sănătoasă înlocuiește mâncărurile interzise – pline de zahăr, de grăsimi rele, de prăjeli etc. Însă nu tot ce pare sănătos...

Cum arată o dietă alcalină și ce beneficii are?

Unii oameni au ajuns la concluzia că dieta alcalină crește pH-ul organismului, ceea ce înseamnă că-i scade din aciditate și îi crește alcalinitatea. Susținătorii dietei spun...

Articole recomandate