Pranz – ziua 80

Cele mai vizualizate

Supă cremă de legume

  • 300 g legume (morcovi, rădăcină de pătrunjel, fasole păstăi, broccoli, praz, mazăre, dovlecel, roşii etc), congelate sau proaspete;
  • 3 cartofi;
  • 1 ceapă;
  • 700 ml de supă;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 căţel de usturoi;
  • sare, piper negru;
  • pătrunjel tocat;
  • un vârf de cuţit busuioc.

Sotează ceapa tocată într-o lingură de ulei, adaugă legumele tocate, usturoiul tăiat mărunt şi cartofii cuburi. Se adaugă supa şi se fierbe 20 de minute la foc mic până când legumele se înmoaie. Pasează supa în blender. Condimentează cu sare, piper negru şi se presară pătrunjel şl busuioc după gust. Se serveşte cu o felie de pâine.

Alternativ, se poate servi supă de legume din comerţ.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate