Pranz – ziua 84

Cele mai vizualizate

Fasole la cuptor

  • 1/2 kg fasole uscată (eventual, la conservă);
  • 2 cepe;
  • 1 vânătă;
  • 2 ardei graşi;
  • 2 roşii;
  • 1 ardei iute;
  • o lingură ulei;
  • sare și piper negru;
  • cimbru de vară;
  • o frunză de dafin;
  • 300 ml de supă sau apă.

Sotează ceapa tocată, ardeiul gras tăiat fâşii şi roşiile tăiate cubuleţe într-o lingură de ulei. Dacă doriţi, puteţi adăuga ardei iute. Condimentează cu sare, piper negru şi cimbru de vară.

Adaugă fasolea boabe şi se amestecă. Rumenește vinetele tăiate fâşii într-o tigaie de teflon. Aşează alternativ straturi de fasole şi de vinete într-o tavă. Se toarnă supa şi se coace 30 de minute la 200°C.

Se serveşte cu o felie de pâine şi cu un castron de salată verde.

Articolul precedentCina – ziua 84
Articolul următorMic dejun – ziua 84

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate