Pranz – ziua 84

Cele mai vizualizate

Fasole la cuptor

  • 1/2 kg fasole uscată (eventual, la conservă);
  • 2 cepe;
  • 1 vânătă;
  • 2 ardei graşi;
  • 2 roşii;
  • 1 ardei iute;
  • o lingură ulei;
  • sare și piper negru;
  • cimbru de vară;
  • o frunză de dafin;
  • 300 ml de supă sau apă.

Sotează ceapa tocată, ardeiul gras tăiat fâşii şi roşiile tăiate cubuleţe într-o lingură de ulei. Dacă doriţi, puteţi adăuga ardei iute. Condimentează cu sare, piper negru şi cimbru de vară.

Adaugă fasolea boabe şi se amestecă. Rumenește vinetele tăiate fâşii într-o tigaie de teflon. Aşează alternativ straturi de fasole şi de vinete într-o tavă. Se toarnă supa şi se coace 30 de minute la 200°C.

Se serveşte cu o felie de pâine şi cu un castron de salată verde.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate