Pranz – ziua 84

Cele mai vizualizate

Cum poate ajuta consumul de nucifere la slăbire?

Sunt indicate ori nu migdalele, nucile caju, arahidele, fisticul și alte fructe nucifere pentru slăbit? Un adevărat mister la prima vedere, nu-i așa? În primul rând,...

Fasole la cuptor

  • 1/2 kg fasole uscată (eventual, la conservă);
  • 2 cepe;
  • 1 vânătă;
  • 2 ardei graşi;
  • 2 roşii;
  • 1 ardei iute;
  • o lingură ulei;
  • sare și piper negru;
  • cimbru de vară;
  • o frunză de dafin;
  • 300 ml de supă sau apă.

Sotează ceapa tocată, ardeiul gras tăiat fâşii şi roşiile tăiate cubuleţe într-o lingură de ulei. Dacă doriţi, puteţi adăuga ardei iute. Condimentează cu sare, piper negru şi cimbru de vară.

Adaugă fasolea boabe şi se amestecă. Rumenește vinetele tăiate fâşii într-o tigaie de teflon. Aşează alternativ straturi de fasole şi de vinete într-o tavă. Se toarnă supa şi se coace 30 de minute la 200°C.

Se serveşte cu o felie de pâine şi cu un castron de salată verde.

Articolul precedentCina – ziua 84
Articolul următorMic dejun – ziua 84

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

8 Alimente alcaline de introdus imediat în meniu

Pentru a combate riscurile de aciditate și simptomele asociate, organismul are nevoie de alimente alcaline. De fapt ele ar trebui incluse în majoritatea meselor,...

Cele mai bune 8 surse alimentare de zinc

Un regim alimentar sănătos înseamnă, printre altele, să consumi alimente bogate în zinc. Este vorba despre un element de neînlocuit în funcționarea organismului. Totul...

Articole recomandate