Pranz – ziua 89

Cele mai vizualizate

Cartofi cu sfeclă mangold

  • 6 cartofi;
  • 1 sfeclă mangold;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 1 ceapă;
  • 2 căţei de usturoi;
  • 150 ml de apă;
  • ingrediente pentru salată.

Curăţă şi spală cartofii. Taie în patru cartofi şi fierbe-i în apă cu sare. Spală şi taie sfecla în fâşii înguste. Sotează ceapa tocată într-o lingură de ulei; se acoperă cu apă şi se adaugă sfecla.

Fierbe înăbuşit aproximativ 10 minute. După ce s-a fiert se adaugă usturoi zdrobit. Apoi se toarnă sfecla peste cartofi. Se serveşte cu o felie de pâine.


Dacă acest fel de mâncare nu este suficient, se prepară şi o salată asortată.

Articolul precedentCina – ziua 89
Articolul următorMic dejun – ziua 89

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Un măr pe zi ține medicul departe și ajută la slăbire – Ce beneficii au merele?

Mulți consideră merele un superaliment. Nimic greșit. Totul se datorează valorilor nutriționale și acțiunii desfășurate odată consumate. Concret, care sunt beneficiile merelor...

11 Condimente care facilitează slăbirea

După diete eșuate, când kilogramele se încăpățânează să mai plece, nu e greșit să apelezi și la condimente pentru slăbit. Pot fi...

Articole recomandate