Pranz – ziua 89

Cele mai vizualizate

Cartofi cu sfeclă mangold

  • 6 cartofi;
  • 1 sfeclă mangold;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 1 ceapă;
  • 2 căţei de usturoi;
  • 150 ml de apă;
  • ingrediente pentru salată.

Curăţă şi spală cartofii. Taie în patru cartofi şi fierbe-i în apă cu sare. Spală şi taie sfecla în fâşii înguste. Sotează ceapa tocată într-o lingură de ulei; se acoperă cu apă şi se adaugă sfecla.

Fierbe înăbuşit aproximativ 10 minute. După ce s-a fiert se adaugă usturoi zdrobit. Apoi se toarnă sfecla peste cartofi. Se serveşte cu o felie de pâine.


Dacă acest fel de mâncare nu este suficient, se prepară şi o salată asortată.

Articolul precedentCina – ziua 89
Articolul următorMic dejun – ziua 89

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate