Pranz – ziua 89

Cele mai vizualizate

Cartofi cu sfeclă mangold

  • 6 cartofi;
  • 1 sfeclă mangold;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 1 ceapă;
  • 2 căţei de usturoi;
  • 150 ml de apă;
  • ingrediente pentru salată.

Curăţă şi spală cartofii. Taie în patru cartofi şi fierbe-i în apă cu sare. Spală şi taie sfecla în fâşii înguste. Sotează ceapa tocată într-o lingură de ulei; se acoperă cu apă şi se adaugă sfecla.

Fierbe înăbuşit aproximativ 10 minute. După ce s-a fiert se adaugă usturoi zdrobit. Apoi se toarnă sfecla peste cartofi. Se serveşte cu o felie de pâine.


Dacă acest fel de mâncare nu este suficient, se prepară şi o salată asortată.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate