Alegere alternativa – ziua 34

Cele mai vizualizate

Salata cu carne de vită

  • carne de vită;
  • o ceapă;
  • un castravete;
  • un ardei gras;
  • 2 roșii;
  • o lingură de ulei;
  • oţet;
  • sare şi piper negru;

Se ia carnea de vită fiartă şi se prepară o salată de carne gustoasă (se servesc două mese, prânz şi cină). Amestecă carnea cu ceapă, castravete, ardei gras şi roşii. Se asezonează cu o lingură de ulei, oţet, sare şi piper negru.

Pentru un plus de savoare, adăugaţi o lingură de capere uscate. Se serveşte cu o felie de pâine. La cină mâncaţi jumătate din porţia de la prânz şi fără pâine.

Articolul precedentMic dejun – ziua 35
Articolul următorCina – ziua 34

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate