Alegere alternativa – ziua 38

Cele mai vizualizate

Papricaș de pui

  • 2 bucăți piept de pui fără pieliţă;
  • 2 cepe;
  • 2 căței de usturoi;
  • o linguriţă de boia de ardei;
  • o frunză de dafin;
  • un vârf de cuţit de maghiran;
  • ingrediente pentru salată.

Papricaşul de pui este, de asemenea, un fel de mâncare delicios. Sotează 2 cepe într-o lingură de ulei, adaugă bucăţi mari de piept de pui fără pieliţă şi mai sotează câteva minute, amestecând în mod constant.

Adaugă usturoi zdrobit, o linguriţă de boia de ardei (eventual un vârf de cuţit de ardei roşu iute sau chili), o frunză de dafin şi un vârf de cuţit de maghiran. Se adaugă și supă sau apă caldă (nu puneţi prea mult lichid) şi se fierbe înăbuşit până se înmoaie carnea.

Se serveşte cu o felie de pâine şi salată. La cină, se serveşte jumătate din porţia de la prânz, fără pâine.

Se poate înlocui pieptul de pui cu 3 ciocănele de pui.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate