Alegere alternativa – ziua 9

Cele mai vizualizate

  • 400 g legume mixte;
  • 100 g de brânză degresată;
  • o lingură de brânză parmezan.

Se opăresc 400 g legume mixte (broccoli, conopidă, varză de Bruxelles, morcovi etc.) în apă cu sare. Apoi se vor scurge legumele şi se pun într-un vas de iena sau de lut, se presară 100g de brânză degresată rasă şi o lingură de brânză parmezan.

Se coace 15 minute în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C după care se presară pătrunjel tocat sau tarhon şi oregano. La prânz, se mănâncă cu o felie de pâine, în timp ce la cină se prepară o porţie proaspătă (se folosesc 50 g brânză), însă fără pâine.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate