Pranz – ziua 5

Cele mai vizualizate

Salata cu somon

  • 2 file somon;
  • zeama de la o lămâie;
  • 1 conopidă mică;
  • 1/2 varza verde;
  • 1/2 varza roşie;
  • 1 praz;
  • sare, piper negru;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • rozmarin (1 lingură uscat sau 4 fire mici proaspete)

Se spală şi se taie somonul file în fâşii şi se lasă la marinat în zeamă de lămâie. Între timp, se prepară salata (se pot lăsa câteva fâşii de somon la marinat în lămâie până la cină).

Taie legumele mărunt, cu excepţia conopidei care mai întâi va fi separată în bucheţele şi apoi opărită. Se amestecă ingredientele de la salată, se adaugă sare şi piper şi se asezonează cu o lingură de ulei şi zeamă de lămâie. Presară deasupra rozmarin şi coaja unei lămâi. Se rumeneşte somonul într-o tigaie din teflon şi se adaugă ca garnitură la salată.

Se serveşte cu o felie de pâine.

Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat de supă. Somonul file se poate înlocui cu alt peşte slab sau cu carne slabă de pasăre ori tofu.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate