Pranz – ziua 1

Cele mai vizualizate

Piept de pui cu salata

  • 2 bucăţi piept de pui, fără pieliţă
  • legume pentru supă
  • 1 vânătă mare
  • 1 roşie
  • 1/2 linguriţă oregano
  • 1/2 linguriţă rozmarin uscat
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit
  • pătrunjel tăiat mărunt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare, piper negru
  • ingrediente pentru salată, în funcţie de sezon


Se amestecă uleiul de măsline, rozmarinul şi usturoiul zdrobit. Se taie vânătă felii. Se toarnă uleiul peste felii şi se rumenesc pe ambele părţi. Se aşează feliile de roşie deasupra şi se presară pătrunjelul tăiat. Se fierbe un piept de pui la foc mic (celălalt se păstrează pentru cină) în supă de legume. Se dezosează pieptul de pui şi se rumeneşte pe ambele părţi în aceeaşi tigaie în care au fost rumenite feliile de vinete.

Se prepară salata asortată. Se poate servi cu o felie de pâine.

După prânz, beţi 300 ml de supă de pui simplă.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate