Pranz – ziua 17

Cele mai vizualizate

Supă cu carne de vită

  • 400 g carne de vită slabă;
  • legume pentru supă;
  • 1 ceapă;
  • 1 ardei roşu gras;
  • 1 roşie;
  • 1 legătură de pătrunjel tocat;
  • 1 lingură ulei de seminţe de dovleac (sau orice alt tip);
  • oţet;
  • sare, piper negru.


Se prepară supă din carnea de vită (folosind legumele pentru supă) în mod obişnuit. Dacă sunteţi singuri la masă, puteţi împărţi supa în recipiente mici şi apoi să o congelaţi, pentru a o folosi în zilele de proteine.

Taie carnea fiartă în felii subţiri. Se curăţă, se clătesc şi se taie legumele rondele sau fâşii. Pune ingredientele într-un castron, adaugă sare şi piper negru şi amestecă bine. Apoi adaugă sosul preparat din ulei, oţet şi pătrunjel. Se lasă la marinat cel puţin jumătate de oră. Se serveşte cu o felie de pâine.


Se beau 300 ml de supă simplă.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate