Pranz – ziua 17

Cele mai vizualizate

Supă cu carne de vită

  • 400 g carne de vită slabă;
  • legume pentru supă;
  • 1 ceapă;
  • 1 ardei roşu gras;
  • 1 roşie;
  • 1 legătură de pătrunjel tocat;
  • 1 lingură ulei de seminţe de dovleac (sau orice alt tip);
  • oţet;
  • sare, piper negru.


Se prepară supă din carnea de vită (folosind legumele pentru supă) în mod obişnuit. Dacă sunteţi singuri la masă, puteţi împărţi supa în recipiente mici şi apoi să o congelaţi, pentru a o folosi în zilele de proteine.

Taie carnea fiartă în felii subţiri. Se curăţă, se clătesc şi se taie legumele rondele sau fâşii. Pune ingredientele într-un castron, adaugă sare şi piper negru şi amestecă bine. Apoi adaugă sosul preparat din ulei, oţet şi pătrunjel. Se lasă la marinat cel puţin jumătate de oră. Se serveşte cu o felie de pâine.


Se beau 300 ml de supă simplă.

Articolul precedentCina – ziua 17
Articolul următorMic dejun – ziua 17

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate