Pranz – ziua 21

Cele mai vizualizate

Kebab de pui si salată

  • 250 g piept de pui sau curcan;
  • 100 ml de apă;
  • 300 g de dovlecei;
  • o ceapă;
  • o lingură de ulei;
  • o lingură de oţet;
  • o felie de pâine.

Se pun 250 g piept de pui (sau curcan) tăiat în fâşii mici într-o tigaie de teflon, adăugaţi 100 ml de apă, se acoperă cu un capac şi se fierb înăbuşit. După ce apa a scăzut, se sotează carnea pe toate părţile. (Se poate pune şi pe grătar).

Taie fin 300 g de dovlecei şi se opăresc în puţină apă (5 minute). Se taie fin o ceapă şi se amestecă cu dovleceii. Prepară sosul pentru salată folosind o lingură de ulei, o lingură de oţet şi sare după gust. Se serveşte cu o felie de pâine.


Puteţi mânca cu orice alt tip de salată asortată sau cu ajvar.

In plus, beţi 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat – sau folosiţi supa păstrată în frigider.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate