Pranz – ziua 21

Cele mai vizualizate

Kebab de pui si salată

  • 250 g piept de pui sau curcan;
  • 100 ml de apă;
  • 300 g de dovlecei;
  • o ceapă;
  • o lingură de ulei;
  • o lingură de oţet;
  • o felie de pâine.

Se pun 250 g piept de pui (sau curcan) tăiat în fâşii mici într-o tigaie de teflon, adăugaţi 100 ml de apă, se acoperă cu un capac şi se fierb înăbuşit. După ce apa a scăzut, se sotează carnea pe toate părţile. (Se poate pune şi pe grătar).

Taie fin 300 g de dovlecei şi se opăresc în puţină apă (5 minute). Se taie fin o ceapă şi se amestecă cu dovleceii. Prepară sosul pentru salată folosind o lingură de ulei, o lingură de oţet şi sare după gust. Se serveşte cu o felie de pâine.


Puteţi mânca cu orice alt tip de salată asortată sau cu ajvar.

In plus, beţi 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat – sau folosiţi supa păstrată în frigider.

Articolul precedentCina – ziua 21
Articolul următorMic dejun – ziua 21

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Cum arată meniul zilnic al dietei mediteraneene? Planul alimentar pentru 7 zile

Pentru cine interesează argumentul dieta mediteraneană meniu zilnic, avem rezolvarea.Mai trebuie doar răbdare să deslușești minunății de rețete și să descoperi combinații...

Articole recomandate