Pranz – ziua 25

Cele mai vizualizate

MUSACA DE PRAZ CU PUI

  • 2 bucăţi de praz;
  • 250 g piept de pui;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 ceapă;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 1 lingură sos de roşii sau o roşie mare;
  • 700 ml de supă;
  • 200 g gulie;
  • sare, piper negru;
  • cimbru un vârf de cuţit şi pătrunjel.


Se curăţă, se spală şi se taie toate legumele și pieptul de pui cuburi. Încinge o lingură de ulei şi prăjește ceapa, prazul şi usturoiul, adaugă roşia tăiată sau sosul de roşii şi gulia şi se sotează rapid.

Adaugă supa şi fierbe la foc mic aproximativ 10 minute. Adăugaţi apoi puiul cuburi, sarea, piperul şi cimbrul. Se lasă la fiert până când se înmoaie, apoi ornează cu pătrunjel tocat. Se serveşte cu o felie de pâine.

Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat.

Articolul precedentCina – ziua 25
Articolul următorMic dejun – ziua 25

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Boala pulmonară obstructivă cronică: Cauze, simptome, complicații, cure

Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) este caracterizată printr-un flux de aer sărac, ce îngreunează respirația. Boala pulmonară obstructivă cronică: Cauze, simptome, complicații Cauze Bărbații sunt mai predispuși...

Pentru o sanatate de fier, adopta dieta mediteraneana! 4 Dintre beneficiile stiintifice

Beneficiile dietei mediteraneene, recunoscute la nivel mondial, claseaza regimul in topul celor mai eficiente programe alimentare. Beneficiile dietei mediteraneene: sanatate, silueta, ambient, societate Vorbim despre un...

Articole recomandate