Pranz – ziua 25

Cele mai vizualizate

MUSACA DE PRAZ CU PUI

  • 2 bucăţi de praz;
  • 250 g piept de pui;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 ceapă;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 1 lingură sos de roşii sau o roşie mare;
  • 700 ml de supă;
  • 200 g gulie;
  • sare, piper negru;
  • cimbru un vârf de cuţit şi pătrunjel.


Se curăţă, se spală şi se taie toate legumele și pieptul de pui cuburi. Încinge o lingură de ulei şi prăjește ceapa, prazul şi usturoiul, adaugă roşia tăiată sau sosul de roşii şi gulia şi se sotează rapid.

Adaugă supa şi fierbe la foc mic aproximativ 10 minute. Adăugaţi apoi puiul cuburi, sarea, piperul şi cimbrul. Se lasă la fiert până când se înmoaie, apoi ornează cu pătrunjel tocat. Se serveşte cu o felie de pâine.

Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate