Pranz – ziua 25

Cele mai vizualizate

MUSACA DE PRAZ CU PUI

  • 2 bucăţi de praz;
  • 250 g piept de pui;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 ceapă;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 1 lingură sos de roşii sau o roşie mare;
  • 700 ml de supă;
  • 200 g gulie;
  • sare, piper negru;
  • cimbru un vârf de cuţit şi pătrunjel.


Se curăţă, se spală şi se taie toate legumele și pieptul de pui cuburi. Încinge o lingură de ulei şi prăjește ceapa, prazul şi usturoiul, adaugă roşia tăiată sau sosul de roşii şi gulia şi se sotează rapid.

Adaugă supa şi fierbe la foc mic aproximativ 10 minute. Adăugaţi apoi puiul cuburi, sarea, piperul şi cimbrul. Se lasă la fiert până când se înmoaie, apoi ornează cu pătrunjel tocat. Se serveşte cu o felie de pâine.

Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat.

Articolul precedentCina – ziua 25
Articolul următorMic dejun – ziua 25

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

5 Tipuri de nutrienți pentru activarea sistemului imunitar

Se tot vorbește despre cât de mult influențează ceea ce mâncăm sănătatea. Totul depinde de substanțele nutritive conținute. Dar care sunt cei...

Articole recomandate