Pranz – ziua 34

Cele mai vizualizate

Cum poate ajuta consumul de nucifere la slăbire?

Sunt indicate ori nu migdalele, nucile caju, arahidele, fisticul și alte fructe nucifere pentru slăbit? Un adevărat mister la prima vedere, nu-i așa? În primul rând,...

Supă cu vită

  • 400 g carne de vită slabă cu os;
  • legume pentru supă;
  • sare, piper negru;
  • ingrediente pentru salată;

Se prepară supa din carnea de vită (folosind legumele pentru supă) în mod obişnuit. Împarte carnea de vită în două porţii: două treimi pentru prânz şi restul pentru cină. Se păstrează supa.

Drept garnitură, se prepară o salată de varză proaspătă. Se adaugă sare pentru a înmuia varza tăiată fin şi se condimentează cu ulei, oţet, chimen, fenicul şi piper negru. Serviţi cu o felie de pâine.

La sfârşitul mesei, beţi 300 ml de supă simplă şi puneţi restul la frigider (pentru altă dată).

Articolul precedentCina – ziua 34
Articolul următorMic dejun – ziua 34

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Se apropie sezonul roșiilor! 9 Motive să le incluzi în alimentație

Descoperă care sunt proprietățile roșiilor! Se apropie sezonul lor! De acum încolo, ai liber la cât mai multe rețete nutritive, colorate, diversificate! Conceptul de alimentație...

Cum se poate trata varicela acasă?

Varicela, o boală cauzată de virusul cunoscut sub numele de varicelo-zosterian, se transmite ușor de la o persoană la alta. Modul de transmitere se...

Zincul în alimentația sănătoasă – 5 Beneficii neașteptate

Beneficiile zincului sunt multe și unele neștiute. Vorbim despre unul dintre microelementele fundamentale pentru funcționarea corectă a organelor, aparatelor și sistemelor. Statistic vorbind, printre cele...

Articole recomandate