Pranz – ziua 34

Cele mai vizualizate

Supă cu vită

  • 400 g carne de vită slabă cu os;
  • legume pentru supă;
  • sare, piper negru;
  • ingrediente pentru salată;

Se prepară supa din carnea de vită (folosind legumele pentru supă) în mod obişnuit. Împarte carnea de vită în două porţii: două treimi pentru prânz şi restul pentru cină. Se păstrează supa.

Drept garnitură, se prepară o salată de varză proaspătă. Se adaugă sare pentru a înmuia varza tăiată fin şi se condimentează cu ulei, oţet, chimen, fenicul şi piper negru. Serviţi cu o felie de pâine.

La sfârşitul mesei, beţi 300 ml de supă simplă şi puneţi restul la frigider (pentru altă dată).

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate