Pranz – ziua 34

Cele mai vizualizate

Supă cu vită

  • 400 g carne de vită slabă cu os;
  • legume pentru supă;
  • sare, piper negru;
  • ingrediente pentru salată;

Se prepară supa din carnea de vită (folosind legumele pentru supă) în mod obişnuit. Împarte carnea de vită în două porţii: două treimi pentru prânz şi restul pentru cină. Se păstrează supa.

Drept garnitură, se prepară o salată de varză proaspătă. Se adaugă sare pentru a înmuia varza tăiată fin şi se condimentează cu ulei, oţet, chimen, fenicul şi piper negru. Serviţi cu o felie de pâine.

La sfârşitul mesei, beţi 300 ml de supă simplă şi puneţi restul la frigider (pentru altă dată).

Articolul precedentCina – ziua 34
Articolul următorMic dejun – ziua 34

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Cele mai bune 8 surse alimentare de zinc

Un regim alimentar sănătos înseamnă, printre altele, să consumi alimente bogate în zinc. Este vorba despre un element de neînlocuit în funcționarea...

Articole recomandate