Pranz – ziua 50

Cele mai vizualizate

Spanac cu ouă

  • 500 g spanac congelat;
  • 2 căţei de usturoi;
  • sare, piper negru;
  • nucşoară (opţional);
  • minim 100 ml de apă;
  • 3 ouă.

Pune spanacul congelat în apă şi se fierbe la foc potrivit (se mai adaugă apă dacă este cazul). După ce spanacul s-a îngroşat, se adaugă usturoi zdrobit, nucşoară, sare şi piper negru.

Savuraţi-I cu 2 ouă jumări – prăjite fără ulei într-o tigaie de teflon – şi cu o felie de pâine.
Beţi 300 ml de supă simplă.

Ouăle pot fi înlocuite cu cârnăciori, o bucată de carne slabă sau tofu (la fel şi pentru cină). Spanacul se poate servi şi cu brânză de vaci.

Articolul precedentCina – ziua 50
Articolul următorMic dejun – ziua 50

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Cele mai bune 8 surse alimentare de zinc

Un regim alimentar sănătos înseamnă, printre altele, să consumi alimente bogate în zinc. Este vorba despre un element de neînlocuit în funcționarea...

Un măr pe zi ține medicul departe și ajută la slăbire – Ce beneficii au merele?

Mulți consideră merele un superaliment. Nimic greșit. Totul se datorează valorilor nutriționale și acțiunii desfășurate odată consumate. Concret, care sunt beneficiile merelor...

Articole recomandate