Pranz – ziua 50

Cele mai vizualizate

Spanac cu ouă

  • 500 g spanac congelat;
  • 2 căţei de usturoi;
  • sare, piper negru;
  • nucşoară (opţional);
  • minim 100 ml de apă;
  • 3 ouă.

Pune spanacul congelat în apă şi se fierbe la foc potrivit (se mai adaugă apă dacă este cazul). După ce spanacul s-a îngroşat, se adaugă usturoi zdrobit, nucşoară, sare şi piper negru.

Savuraţi-I cu 2 ouă jumări – prăjite fără ulei într-o tigaie de teflon – şi cu o felie de pâine.
Beţi 300 ml de supă simplă.

Ouăle pot fi înlocuite cu cârnăciori, o bucată de carne slabă sau tofu (la fel şi pentru cină). Spanacul se poate servi şi cu brânză de vaci.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate