Pranz – ziua 50

Cele mai vizualizate

Spanac cu ouă

  • 500 g spanac congelat;
  • 2 căţei de usturoi;
  • sare, piper negru;
  • nucşoară (opţional);
  • minim 100 ml de apă;
  • 3 ouă.

Pune spanacul congelat în apă şi se fierbe la foc potrivit (se mai adaugă apă dacă este cazul). După ce spanacul s-a îngroşat, se adaugă usturoi zdrobit, nucşoară, sare şi piper negru.

Savuraţi-I cu 2 ouă jumări – prăjite fără ulei într-o tigaie de teflon – şi cu o felie de pâine.
Beţi 300 ml de supă simplă.

Ouăle pot fi înlocuite cu cârnăciori, o bucată de carne slabă sau tofu (la fel şi pentru cină). Spanacul se poate servi şi cu brânză de vaci.

Articolul precedentCina – ziua 50
Articolul următorMic dejun – ziua 50

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

8 Motive să consumi piersici: De ce sa le introduci în dietă?

Beneficiile piersicilor în dietă sunt vizibile atât din perspectiva sănătății, cât și a siluetei. Piersicile sunt privite ca un fel de ”mană cerească” pentru cei...

Articole recomandate