Pranz – ziua 63

Cele mai vizualizate

Supă gulaș

  • 400 g carne de vită;
  • 1 ceapă mare;
  • 1 ardei gras;
  • 3 căţei usturoi;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 linguriţă boia de ardei;
  • sare, piper negru;
  • 800 ml de apă;
  • maghiran, cimbru şi chimen;
  • 1 linguriţă oţet de cidru;
  • 1 lingură pătrunjel tocat;
  • ingrediente pentru salată.


Sotează ceapa tocată şi ardeiul gras tăiat felii. Se adaugă carnea de vită tăiată felii şi se rumeneşte pe toate părţile. Adaugă apă caldă, apoi mirodeniile, usturoiul, boiaua, sare şi oţet.

Fierbe până se frăgezeşte carnea apoi se presară pătrunjel. Se serveşte cu o felie de pâine, castraveciori muraţi sau ardei graşi ori puţină salată.

Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat de supă. Carnea se vită se poate înlocui cu trei ciocănele de pui.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate