Pranz – ziua 71

Cele mai vizualizate

Cum poate ajuta consumul de nucifere la slăbire?

Sunt indicate ori nu migdalele, nucile caju, arahidele, fisticul și alte fructe nucifere pentru slăbit? Un adevărat mister la prima vedere, nu-i așa? În primul rând,...

Scoici cu salată

  • 400g scoici;
  • 1 ceapă mică;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 200 ml de supă;
  • 1 lingură tarhon tocat;
  • 1 lingură pătrunjel tocat;
  • oregano – un vârf de cuţit;
  • ingrediente pentru salată.


Sotează ceapa tocată, adaugă supa şi se aduce în punctul de fierbere. Adaugă scoicile, usturoiul tăiat mărunt şi o parte din pătrunjelul şi tarhonul tocat. Se acoperă cu un capac şi se fierb 10 minute la foc mic. Apoi, se ia capacul şi se lasă să scadă.

Chiar înainte de a fi gata, se adaugă restul de pătrunjel, tarhon şi oregano. Se serveşte cu o salată de roşii şi castraveţi, ornată cu fenicul şi o felie de pâine.


Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat de supă.

Articolul precedentCina – ziua 71
Articolul următorMic dejun – ziua 71

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Cele mai bune 8 surse alimentare de zinc

Un regim alimentar sănătos înseamnă, printre altele, să consumi alimente bogate în zinc. Este vorba despre un element de neînlocuit în funcționarea organismului. Totul...

11 Condimente care facilitează slăbirea

După diete eșuate, când kilogramele se încăpățânează să mai plece, nu e greșit să apelezi și la condimente pentru slăbit. Pot fi piesa de...

Articole recomandate