Pranz – ziua 75

Cele mai vizualizate

Pui cu legume

  • 4 ciocănele de pui, fără pieliţă;
  • sare, piper negru;
  • 1 linguriţă boia de ardei;
  • 1 lingură ulei;
  • 500 ml de apă;

Ingrediente pentru salata de legume:

  • 200 g varză de Bruxelles, congelată sau proaspătă;
  • 200 g conopidă (bucheţele întregi) congelată sau proaspătă;
  • 200 g broccoli -bucheţele întregi, congelate sau proaspete;
  • 1 lingură ulei de măsline;
  • sare, piper negru oţet;
  • 1 lingură pătrunjel tocat;

Spală 2 ciocănele de pui şi se usucă cu prosoape de hârtie. Prepară apoi o marinată din ulei, sare, piper negru şi boia de ardei. Marinează ciocănelele, se pun într-o tigaie de teflon, se adaugă apă, se acoperă cu capac şi se fierb înăbuşit 15 minute. Se ia capacul şi se lasă să scadă până când ciocănelele sunt rumenite pe ambele părţi.

Între timp, se prepară salata. Opăreşte varza de Bruxelles în apă fiartă cu sare împreună cu broccoli şi conopida. Scurge legumele cât sunt încă tari şi după ce s-au răcit se toarnă peste acestea un sos de ulei, oţet, sare şi piper negru. La final se presară pătrunjel. Serviţi ciocănelele cu salată şi o felie de pâine.

Beţi 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate