Pranz – ziua 79

Cele mai vizualizate

Salată cu pește

  • 1 salată verde;
  • 1 andivă mică;
  • 150g rucola;
  • 1 mână de germeni -după preferinţă;
  • 1 conservă sardele sau ton;
  • puţină sare şi piper alb;
  • oţet şi ulei (din conservă de peşte);
  • 1 legătură ridichi roşii (opţional).


Spală şi usucă salata, andiva, rucola şi germenii. Rupe salata şi andiva şi se toacă rucola. Amestecă toate verdeţurile într-un castron mare şi se marinează cu ulei, oţet şi piper negru.

Deasupra se aşează sardelele sau tonul. Eventual, se ornează cu felii de ridichi roşii. Se serveşte cu o felie de pâine.


Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat.

Alegere alternativă

Dacă nu vă place conserva de peşte, alegeţi tofu, ouă fierte (2 la prânz, 1 la cină) sau cârnaţi de pui la grătar. Se serveşte obligatoriu cu salată şi o felie de pâine -la cină, fără pâine, desigur.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate