Pranz – ziua 79

Cele mai vizualizate

Salată cu pește

  • 1 salată verde;
  • 1 andivă mică;
  • 150g rucola;
  • 1 mână de germeni -după preferinţă;
  • 1 conservă sardele sau ton;
  • puţină sare şi piper alb;
  • oţet şi ulei (din conservă de peşte);
  • 1 legătură ridichi roşii (opţional).


Spală şi usucă salata, andiva, rucola şi germenii. Rupe salata şi andiva şi se toacă rucola. Amestecă toate verdeţurile într-un castron mare şi se marinează cu ulei, oţet şi piper negru.

Deasupra se aşează sardelele sau tonul. Eventual, se ornează cu felii de ridichi roşii. Se serveşte cu o felie de pâine.


Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat.

Alegere alternativă

Dacă nu vă place conserva de peşte, alegeţi tofu, ouă fierte (2 la prânz, 1 la cină) sau cârnaţi de pui la grătar. Se serveşte obligatoriu cu salată şi o felie de pâine -la cină, fără pâine, desigur.

Articolul precedentCina – ziua 79
Articolul următorMic dejun – ziua 79

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate