Pranz – ziua 83

Cele mai vizualizate

Coaste de porc cu salată

  • 1/2 kg coaste de porc, slabe;
  • sare, piper negru;
  • seminţe de chimen;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 300 ml de supă sau apă.

Ingrediente pentru o salată colorată:

  • 1 legătură ridichi roşii;
  • 1 dovlecel mic;
  • 1 salată verde mică;
  • sare, piper negru;
  • ulei şi oţet;
  • ierburi aromate pentru salată.

Freacă coastele de porc cu sare, piper negru şi usturoi zdrobit şi se presară chimen. Pune-le într-o tavă şi adaugă supă fierbinte sau apă. Se coc 50 de minute în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C.

Adaugă mai mult lichid dacă este necesar. Taie coastele chiar înainte de a le servi. Prepară o salată colorată folosind ingredientele de mai sus. Se serveşte cu o felie de pâine.


Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat.

Articolul precedentCina – ziua 83
Articolul următorMic dejun – ziua 83

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Cum să gătim alimente sănătoase, cu mai puține grăsimi și calorii!

Nu tot ce zboară se mănâncă și nu toate mâncărurile se armonizează perfect cu ceea ce nutriționiștii numesc alimentație sănătoasă. Însă prin câteva reguli...

Articole recomandate