Pranz – ziua 83

Cele mai vizualizate

Coaste de porc cu salată

  • 1/2 kg coaste de porc, slabe;
  • sare, piper negru;
  • seminţe de chimen;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 300 ml de supă sau apă.

Ingrediente pentru o salată colorată:

  • 1 legătură ridichi roşii;
  • 1 dovlecel mic;
  • 1 salată verde mică;
  • sare, piper negru;
  • ulei şi oţet;
  • ierburi aromate pentru salată.

Freacă coastele de porc cu sare, piper negru şi usturoi zdrobit şi se presară chimen. Pune-le într-o tavă şi adaugă supă fierbinte sau apă. Se coc 50 de minute în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C.

Adaugă mai mult lichid dacă este necesar. Taie coastele chiar înainte de a le servi. Prepară o salată colorată folosind ingredientele de mai sus. Se serveşte cu o felie de pâine.


Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat.

Articolul precedentCina – ziua 83
Articolul următorMic dejun – ziua 83

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate