Coaste de porc cu salată
- 1/2 kg coaste de porc, slabe;
- sare, piper negru;
- seminţe de chimen;
- 3 căţei de usturoi;
- 300 ml de supă sau apă.
Ingrediente pentru o salată colorată:
- 1 legătură ridichi roşii;
- 1 dovlecel mic;
- 1 salată verde mică;
- sare, piper negru;
- ulei şi oţet;
- ierburi aromate pentru salată.
Freacă coastele de porc cu sare, piper negru şi usturoi zdrobit şi se presară chimen. Pune-le într-o tavă şi adaugă supă fierbinte sau apă. Se coc 50 de minute în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C.
Adaugă mai mult lichid dacă este necesar. Taie coastele chiar înainte de a le servi. Prepară o salată colorată folosind ingredientele de mai sus. Se serveşte cu o felie de pâine.
Se beau 300 ml de supă simplă ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat.