Pranz – ziua 88

Cele mai vizualizate

Păstrăv cu salată

  • 2 păstrăvi proaspeţi, curăţaţi;
  • sare, piper alb;
  • 1 lămâie;
  • 1 fir busuioc;
  • 1 linguriţă ulei de măsline.

Ingrediente pentru o salată revigorantă:

  • 2 roşii;
  • 1 castravete;
  • 1 ceapă mică;
  • 1 legătură de fenicul;
  • sare, piper negru;
  • 1 linguriţă ulei de măsline;
  • oţet;
  • condimente de salată.

Spală păstrăvul, se usucă cu prosoape de hârtie (se păstrează un peşte pentru cină). Umple peştele cu frunze şi codiţe de busuioc şi felii de lămâie. Unge cu ulei de măsline și condimentează cu piper alb şi sare.

Încinge o lingură de ulei într-o tigaie mare şi sotează peştele pe ambele părţi. Fierbe înăbuşit la foc potrivit; adaugă apă fierbinte dacă este cazul. Pune legumele curăţate, spălate şi tăiate într-un castron.

Taie feniculul mărunt, amestecă cu ulei, oţet, sare şi piper negru; adăugaţi sosul la legume. Se serveşte păstrăvul cu o felie de pâine şi cu salată proaspătă.

Se beau 300 ml de supă simplă.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate