Pranz – ziua 9

Cele mai vizualizate

Friptura de curcan cu andive

  • 2 fripturi de curcan;
  • 1 căţel de usturoi;
  • 1 linguriţă pătrunjel;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 linguriţă oţet;
  • sare, piper negru;
  • 150 ml apă
  • 2 andive
  • 1 linguriţă de condimente pentru salată;


Se sotează carnea de curcan într-o lingură de ulei încins. Adaugă usturoiul zdrobit, o linguriţă de oţet, puţină sare şi piperul negru. Se gătesc aproximativ 15 minute şi se adaugă apă caldă pe parcurs.

După ce sosul a scăzut, se presară pătrunjel tocat. Taie andivele în două, se spală şi se usucă. Se rumenesc într-o tigaie de teflon. Peste ele se toarnă ulei şi se asezonează cu o linguriţă de condimente pentru salată.

Andivele se servesc cu friptura de curcan (din care o treime va fi pusă deoparte pentru cină) şi cu o felie de pâine. Andivele la tigaie pot fi înlocuite cu orice salată proaspătă.

Se beau 300 ml de supă simplă, ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat de supă.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate