Pranz – ziua 9

Cele mai vizualizate

Friptura de curcan cu andive

  • 2 fripturi de curcan;
  • 1 căţel de usturoi;
  • 1 linguriţă pătrunjel;
  • 1 lingură ulei;
  • 1 linguriţă oţet;
  • sare, piper negru;
  • 150 ml apă
  • 2 andive
  • 1 linguriţă de condimente pentru salată;


Se sotează carnea de curcan într-o lingură de ulei încins. Adaugă usturoiul zdrobit, o linguriţă de oţet, puţină sare şi piperul negru. Se gătesc aproximativ 15 minute şi se adaugă apă caldă pe parcurs.

După ce sosul a scăzut, se presară pătrunjel tocat. Taie andivele în două, se spală şi se usucă. Se rumenesc într-o tigaie de teflon. Peste ele se toarnă ulei şi se asezonează cu o linguriţă de condimente pentru salată.

Andivele se servesc cu friptura de curcan (din care o treime va fi pusă deoparte pentru cină) şi cu o felie de pâine. Andivele la tigaie pot fi înlocuite cu orice salată proaspătă.

Se beau 300 ml de supă simplă, ce poate fi preparată dintr-un cub concentrat de supă.

Articolul precedentCina – ziua 9
Articolul următorMic dejun – ziua 9

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Publicitate

Articole recomandate

Articole recomandate