Alegere alternativa – ziua 16

Cele mai vizualizate

  • un măr;
  • o pară;
  • un grepfruit;
  • o mână de boabe de struguri;
  • 5 frunze de salată.

Ce spuneţi de o salată de fructe servită în cupe de salată? Se aşează 5 frunze de salată într-un vas mic. Deasupra se aşează un măr şi o pară tăiate cuburi şi felii de grepfruit. Se presară o mână de boabe de struguri.

INFORMATII UTILE

Dacă stomacul dumneavoastră nu tolerează bine fructele proaspete (vă simţiţi balonaţi sau simţiţi o senzaţie de presiune în stomac) încercaţi să gătiţi sau să coaceţi fructele. Sau înlocuiţi-le cu legume: proaspete, sote, prăjite însă nesărate (se pot folosi ierburi aromate).

Încercați totodată să vedeţi dacă una din următoarele idei vă ajută să scăpaţi de probleme:

  • mâncaţi numai un singur tip de fructe la masă;
  • respectaţi intervalul de două ore înainte de următoarea masă;
  • spălaţi bine fructele.

Apa şi fructele proaspete nu reprezintă o combinaţie fericită, încercaţi să beţi mai mult ceai cald în zilele de fructe.

Articolul precedentMic dejun – ziua 17
Articolul următorCina – ziua 16

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate