Alegere alternativa – ziua 33

Cele mai vizualizate

  • 8 smochine uscate;
  • 200 ml de apă;
  • un măr;
  • o mână de stafide;
  • zeamă de lămâie.

Smochinele pasate sunt delicioase. Se taie 8 smochine uscate în bucăţi şi se pun la înmuiat în 200 ml de apă. Adaugă o mână de stafide spălate şi se lasă cel puţin 2 ore la înmuiat sau, şi mai bine, peste noapte. Fierbeţi amestecul la foc potrivit.

Între timp, se taie felii un măr acru, se stropeşte cu zeamă de lămâie, se adaugă la smochine şi se fierbe 5 minute sau mai mult la foc mic.

Articolul precedentMic dejun – ziua 34
Articolul următorCina – ziua 33

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Holera: Simptome, tratament

Holera este o infecție cauzată de bacteria Vibrio cholerae, care afectează cea mai mare parte a intestinului subțire. Această infecție se poate...

Articole recomandate