Mic dejun – ziua 24

Cele mai vizualizate

  • prune uscate;
  • 300 ml de apă.

Se prepară un compot din prune uscate. Se spală şi se înmoaie 8 prune în 300 ml de apă (de preferat seara). Dimineaţa, se pune apa într-un vas, se fierbe şi se toarnă la loc peste prune. Serveşte cald.

Fructele consumate la micul dejun nu numai că îți oferă energie pe durata întregii zile, numeroase vitamine și fibre, acestea ajută și la o mai bună funcționare a tractului digestiv.

Nu vă înfometaţi. Serviţi gustări bogate în vitamine din două în două ore pâ prânz (fructe sau legume proaspete simple). Însă atenţie, numai până la ora prânzului. Acest sfat trebuie urmat în fiecare zi de proteine, amidonuri şi carbohidraţi.

Articolul precedentGustare dimineata – ziua 24
Articolul următorCina – ziua 23

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate