Pranz – ziua 74

Cele mai vizualizate

Pere cu miere de albine

  • 3 pere galbene mari;
  • cuișoare;
  • zahăr vanilat;
  • o lingură de miere de albine;
  • scorţişoară;
  • nuci şi castane.

Taie 3 pere galbene mari în felii subţiri si se fierb în puţină apă cu cuişoare şi, eventual, zahăr vanilat. După ce s-au răcit, se adaugă o lingură de miere de albine şi puţină scorţişoară. Se amestecă încet pentru ca mierea să se dizolve şi se presară nuci şi castane tăiate mărunt.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate