Pranz – ziua 74

Cele mai vizualizate

Pere cu miere de albine

  • 3 pere galbene mari;
  • cuișoare;
  • zahăr vanilat;
  • o lingură de miere de albine;
  • scorţişoară;
  • nuci şi castane.

Taie 3 pere galbene mari în felii subţiri si se fierb în puţină apă cu cuişoare şi, eventual, zahăr vanilat. După ce s-au răcit, se adaugă o lingură de miere de albine şi puţină scorţişoară. Se amestecă încet pentru ca mierea să se dizolve şi se presară nuci şi castane tăiate mărunt.

Articolul precedentGustare amiaza – ziua 74
Articolul următorGustare dimineata – ziua 74

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Un măr pe zi ține medicul departe și ajută la slăbire – Ce beneficii au merele?

Mulți consideră merele un superaliment. Nimic greșit. Totul se datorează valorilor nutriționale și acțiunii desfășurate odată consumate. Concret, care sunt beneficiile merelor...

Articole recomandate