Pranz – ziua 16

Cele mai vizualizate

Mere coapte

  • 6 mere
  • marmeladă sau gem;
  • suc de portocale;
  • o linguriţă de amestec de condimente (scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir)

Se scobesc 6 mere și se şează pe o tavă de copt acoperită cu hârtie pergament. Umple merele cu marmeladă sau gem cu un conţinut redus de zahăr. Se coc 15 minute la 180°C.

În timp ce se coc, merele se ung cu suc de portocale asezonat cu o linguriţă de amestec de condimente pentru ştrudel de mere (scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir). Se servesc 4 mere la prânz şi se lasă 2 pentru cină.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate