Pranz – ziua 16

Cele mai vizualizate

Mere coapte

  • 6 mere
  • marmeladă sau gem;
  • suc de portocale;
  • o linguriţă de amestec de condimente (scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir)

Se scobesc 6 mere și se şează pe o tavă de copt acoperită cu hârtie pergament. Umple merele cu marmeladă sau gem cu un conţinut redus de zahăr. Se coc 15 minute la 180°C.

În timp ce se coc, merele se ung cu suc de portocale asezonat cu o linguriţă de amestec de condimente pentru ştrudel de mere (scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir). Se servesc 4 mere la prânz şi se lasă 2 pentru cină.

Articolul precedentGustare amiaza – ziua 16
Articolul următorGustare dimineata – ziua 16

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate