Pranz – ziua 16

Cele mai vizualizate

Cum poate ajuta consumul de nucifere la slăbire?

Sunt indicate ori nu migdalele, nucile caju, arahidele, fisticul și alte fructe nucifere pentru slăbit? Un adevărat mister la prima vedere, nu-i așa? În primul rând,...

Mere coapte

  • 6 mere
  • marmeladă sau gem;
  • suc de portocale;
  • o linguriţă de amestec de condimente (scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir)

Se scobesc 6 mere și se şează pe o tavă de copt acoperită cu hârtie pergament. Umple merele cu marmeladă sau gem cu un conţinut redus de zahăr. Se coc 15 minute la 180°C.

În timp ce se coc, merele se ung cu suc de portocale asezonat cu o linguriţă de amestec de condimente pentru ştrudel de mere (scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir). Se servesc 4 mere la prânz şi se lasă 2 pentru cină.

Articolul precedentGustare amiaza – ziua 16
Articolul următorGustare dimineata – ziua 16

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Te ajută sau nu dietele rapide să slăbești? 4 Motive să spui NU!

Dezavantajele dietelor rapide ”cântăresc” mai mult decât avantajele lor. În sensul că, în general, ravagiile pe care le produc după terminarea lor depășesc reușitele....

Dieta mediteraneană îți poate schimba viața! 5 Motive s-o iubești

Este gustoasă, echilibrată, deloc restrictivă, variată, sănătoasă. Există o mulțime de motive să iubești dieta mediteraneană. O parte și mai faină e că o apreciază...

Articole recomandate