Pranz – ziua 20

Cele mai vizualizate

Cum poate ajuta consumul de nucifere la slăbire?

Sunt indicate ori nu migdalele, nucile caju, arahidele, fisticul și alte fructe nucifere pentru slăbit? Un adevărat mister la prima vedere, nu-i așa? În primul rând,...

Banane crocante cu capşuni

  • 2 banane;
  • suc de portocale;
  • o lingură de unt;
  • căpşuni;
  • migdale măcinate.

Se curăţă şi se taie în jumătate pe lungime 2 banane. Apoi stropesc cele patru jumătăţi cu suc de portocale şi se sotează rapid într-o lingură de unt.

Se ornează cu căpşuni pasate sau cu alte fructe de pădure. Se presară migdale măcinate.

Articolul precedentGustare amiaza – ziua 20
Articolul următorGustare dimineata – ziua 20

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Dieta mediteraneană îți poate schimba viața! 5 Motive s-o iubești

Este gustoasă, echilibrată, deloc restrictivă, variată, sănătoasă. Există o mulțime de motive să iubești dieta mediteraneană. O parte și mai faină e că o apreciază...

Faci mișcare? Ce e bine să mănânci și să bei după un antrenament la sală?

Ce consumi după antrenament poate facilita atingerea obiectivelor și ajuta la recuperarea organismului după efort. Indiferent dacă scopul este să construiești masă musculară, să pierzi...

Articole recomandate