Pranz – ziua 24

Cele mai vizualizate

Mere umplute

  • 6 mere;
  • 2 portocale;
  • 50g fistic;
  • o lingură migdale;
  • condimente: scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir.

Se spală, se usucă bine, se taie în jumătăţi 6 mere și se scot sâmburi. Apoi, curăţă 2 portocale, îndepărtează pieliţa albă, taie feliile în bucăţi mici şi păstrează sucul de la acestea.

Lângă bucăţile de portocală adăugaţi 50 g fistic tăiat fin şi o lingură de bucăţele subţiri de migdale. Se umplu merele cu acest amestec şi se aşează pe o tavă.

Se coc aproximativ 25 de minute la 180°C. Turnaţi peste mere 100 ml de lichid – amestec de apă caldă şi suc de portocale şi potriviţi de gust cu condimente pentru ştrudel cu mere: scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir. Se servesc 4 mere calde.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate