Pranz – ziua 24

Cele mai vizualizate

Mere umplute

  • 6 mere;
  • 2 portocale;
  • 50g fistic;
  • o lingură migdale;
  • condimente: scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir.

Se spală, se usucă bine, se taie în jumătăţi 6 mere și se scot sâmburi. Apoi, curăţă 2 portocale, îndepărtează pieliţa albă, taie feliile în bucăţi mici şi păstrează sucul de la acestea.

Lângă bucăţile de portocală adăugaţi 50 g fistic tăiat fin şi o lingură de bucăţele subţiri de migdale. Se umplu merele cu acest amestec şi se aşează pe o tavă.

Se coc aproximativ 25 de minute la 180°C. Turnaţi peste mere 100 ml de lichid – amestec de apă caldă şi suc de portocale şi potriviţi de gust cu condimente pentru ştrudel cu mere: scorţişoară, cuişoare, nucşoară, ghimbir. Se servesc 4 mere calde.

Articolul precedentGustare amiaza – ziua 24
Articolul următorGustare dimineata – ziua 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recomandate

Articole recomandate