Pranz – ziua 33

Cele mai vizualizate

Mere umplute

  • 6 mere;
  • o lingură de stafide;
  • 2 linguri de nuci.

Se decojesc 6 mere, se taie în jumătăţi şi se scot seminţele. Păstrează intacte jumătăţile de mere. O lingură de stafide spălate şi uscate se amestecă cu 2 linguri de nuci măcinate.

Se umplu merele scobite cu acest amestec şi se fierb 15 minute la abur (sau 15 minute în cuptor la 180°C). Mănâncă 4 mere la prânz şi păstrează 2 mere pentru cină. Se servesc calde.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Articole recomandate

Articole recomandate